Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брош

The Sunshine

Брош Карактеристика на овој накит е тоа што тука се користеше голем камен комплексен облик кој е поставен на невидлива (воздушна) рамка. Погледот за дизајн на накит отвора само камења што ја кријат технологијата на склопување. Самиот камен го држат две, ненаметливи тела и тенка чинија испрскана со дијаманти. Оваа плоча е основа на сите брошури на придружната структура. Таа го држи и вториот камен. Целиот состав беше овозможен по сложениот главен камен за мелење.

Име на проектот : The Sunshine, Име на дизајнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиентот : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Брош

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.