Списание за дизајн
Списание за дизајн
Современото Кипао

The Remains

Современото Кипао Инспирацијата е од кинески реликвии, „Керамика“ е најпопуларноста која е најпопуларна без оглед на кралското и народот. Во мојата студија, дури и денес основните кинески естетски стандарди на модата и Фенг Шуи (дизајн на ентериер и околина) се непроменети. Тие сакаат прегледување, положување и сакаат. Јас би сакал да дизајнирам Qipao за да ги донесе импликациите и карактеристиките на керамиката од старата династија во современата мода. И ги провоцира луѓето кои ја забораваат својата култура и етничка припадност кога и да сме во и-генерација.

Име на проектот : The Remains, Име на дизајнерите : So Yau Kai, Име на клиентот : KaiSo Styling Produce.

The Remains Современото Кипао

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.