Списание за дизајн
Списание за дизајн
Центар За Продажба На Недвижнини

MIX C SALES CENTRE

Центар За Продажба На Недвижнини t е центар за продажба на недвижнини. Оригиналната архитектонска форма е стаклена квадратна кутија. Целокупниот дизајн на ентериер може да се види однадвор на зградата, а внатрешниот дизајн е тотално рефлектиран од издигнувањето на зградата. Постојат четири области на функции, област на мултимедијален дисплеј, област на прикажување на модели, преговори со софа за преговори и област за прикажување на материјали. Четирите функционални области изгледаат расфрлани и изолирани. Така, применивме панделка за да го поврземе целиот простор за да постигнеме два концепта на дизајнирање: 1. поврзување на функционерските области 2. Формирање на издигнување на зграда.

Име на проектот : MIX C SALES CENTRE, Име на дизајнерите : Kris Lin, Име на клиентот : .

MIX C SALES CENTRE Центар За Продажба На Недвижнини

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.