Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложба За Дизајн / Продажба

dieForm

Изложба За Дизајн / Продажба Тоа е и дизајнот и новиот оперативен концепт што ја прават изложбата „dieForm“ толку иновативна. Сите производи на виртуелниот изложбен салон се физички изложени. Посетителите не се оддалечени од производот ниту од рекламирање, ниту од персоналот за продажба. Дополнителни информации за секој производ може да се најдат на мултимедијални дисплеи или преку QR-код во виртуелниот изложбен салон (апликација и веб-страница), каде производите исто така можат да се нарачаат на лице место. Концептот овозможува возбудлив асортиман на производи да се изложи додека го потенцира производот, наместо брендот.

Име на проектот : dieForm, Име на дизајнерите : Gessaga Hindermann GmbH, Име на клиентот : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Изложба За Дизајн / Продажба

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.