Списание за дизајн
Списание за дизајн
Глобален Трговски Саем За Дизајн, Играчка

The Wave

Глобален Трговски Саем За Дизајн, Играчка Инспириран од јапонскиот принцип на „активната смиреност“, дизајнот комбинира рационални и емоционални елементи во еден ентитет. Архитектурата изгледа минималистичка и мирна однадвор. Сепак, можете да почувствувате огромна сила што зрачи од тоа. Под својата магија, curубопитно се лизгате во внатрешноста. Откако ќе се најдеш внатре, се наоѓаш во изненадувачка околина што пука со енергија и исполнета со големи медиуми на идовите што покажуваат енергични, апстрактни анимации. На овој начин, штандот станува незаборавно искуство за посетителите. Концептот ја прикажува асиметричната рамнотежа што ја наоѓаме во природата и во срцето на јапонската естетика.

Име на проектот : The Wave, Име на дизајнерите : Alia Ramadan, Име на клиентот : Toyota Motors Europe.

The Wave Глобален Трговски Саем За Дизајн, Играчка

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.