Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултипод

Hive

Мултипод Кошница е 315 степени со отворено опкружена вертикална подотворена купола, составена од седум сегменти на радија од 45 степени. Напред размислување во дизајнот, додека сè уште ја одржува функционалноста и ја предизвикува постојната форма на мебел. Иновативниот концепт се заснова околу една сфера, симплистички во форма, но драматичен по присуство. Кошницата ќе даде визуелно влијание во секој простор што го зафаќа. Футуро-виртуозо

Име на проектот : Hive, Име на дизајнерите : Clive Walters, Име на клиентот : Senator Specialist Products.

Hive Мултипод

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.