Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

Place

Стол Местото е поетско и основно столче, пример за формален дизајн со привлечна привлечност. Оваа столица комбинира рафиниран технички дизајн со традиционални завршувања. место е да се обидеме да му кажеме на предметот преку игра на форми и бои да блеска, гледајќи во екстраваганција и едноставност, што го прави местото карактеристично, различно од другите.

Име на проектот : Place, Име на дизајнерите : TANA-Gaetano Avitabile, Име на клиентот : Gae Avitabile_ Tana.

Place Стол

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.