Списание за дизајн
Списание за дизајн
Колекцијата На Женска Облека

The Hostess

Колекцијата На Женска Облека Додипломската колекција на Дарија ilилиева е за женственост и машкост, сила и кршливост. Инспирацијата на колекцијата потекнува од стара бајка од руската литература. Водителката на планината Бакар е магичен покровител на рудари од стара руска бајка. Во оваа колекција можете да го видите прекрасниот брак со права линија, како што е инспирирано од рударовите униформи, и благодатните количини на руската национална носија. Членови на тимот: Дарија Zhилиева (дизајнер), Анастасија Zhилиева (асистент на дизајнерот), Екатерина Анзилова (фотограф)

Име на проектот : The Hostess , Име на дизајнерите : Daria Zhiliaeva, Име на клиентот : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Колекцијата На Женска Облека

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.