Списание за дизајн
Списание за дизајн
Декоративен Текстил

Lasso

Декоративен Текстил Ласо како дефиниција е долг јаже со прстенест звук на едниот крај. Наместо да се инспирираме; овој текстил е резултат на. Има и посебен допир и естетски, покрај некои специјални распрснати канали, така што светлината може да помине многу лесно. Тоа е половина индустриско - половина стокмено, ткаено во електронски разбои и исечено со рака. Овој проект е многу атрактивен и зависност како бонбони и беше еден од најголемите предизвици и откритие на мојата кариера како дизајнер на текстил. Овој проект е за serendipia, сопнување, откритие на случајност, среќа и несреќа.

Име на проектот : Lasso, Име на дизајнерите : Cristina Orozco Cuevas, Име на клиентот : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Декоративен Текстил

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.