Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Predictive Solutions

Корпоративниот Идентитет Predictive Solutions е снабдувач на софтверски производи за прогностичка аналитика. Производите на компанијата се користат за да прават предвидувања со анализа на постојните податоци. Ознаката на компанијата - сектори на круг - наликува на графики со пити-графикони и исто така многу стилизирана и поедноставена слика на профил на очите. Платформата на брендот „светнува светлина“ е двигател за сите графички графики. И промените, апстрактните флуидни форми и тематските поедноставени илустрации се користат како дополнителни графики во разни апликации.

Име на проектот : Predictive Solutions, Име на дизајнерите : Mikhail Puzakov, Име на клиентот : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Корпоративниот Идентитет

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.