Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционален Комплет За Градба

JIX

Мултифункционален Комплет За Градба JIX е градежен комплет создаден од visualујорк, визуелен уметник и дизајнер на производи, Патрик Мартинез. Составена е од мали модуларни елементи кои се специјално дизајнирани за да овозможат стандардни сламки за пиење да бидат поврзани заедно, со цел да се создадат широк спектар на конструкции. JIX-конекторите доаѓаат во рамни решетки кои лесно се одвојуваат, пресекуваат и се заклучуваат на своето место. Со JIX можете да изградите сè, од амбициозни простории во големина до сложени скулптури со маса, сите користејќи JIX конектори и сламки за пиење.

Име на проектот : JIX, Име на дизајнерите : Patrick Martinez, Име на клиентот : Blank Bubble.

JIX Мултифункционален Комплет За Градба

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.