Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбена Куќа

Trish House Yalding

Станбена Куќа Дизајнот на куќата се разви во директен одговор на локацијата и нејзината локација. Структурата на зградата е составена да ја рефлектира околната шумска површина со колумни коси кои претставуваат неправилни агли на стебла и гранки. Големите количини на стакло ги исполнуваат празнините меѓу структурата и ви овозможуваат да го цениме пејзажот и да поставувате како да гледате од стеблата и гранките на дрвјата. Традиционалното кентичко црно и бело атмосфера претставува зеленило што ја обвиткува зградата и ги опфаќа просторите во себе.

Име на проектот : Trish House Yalding, Име на дизајнерите : Matthew Heywood, Име на клиентот : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Станбена Куќа

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.