Списание за дизајн
Списание за дизајн
Списание

Going/Coming

Списание Врз основа на идејата за заминувања и пристигнувања, ова списание е поделено на два дела: Одење / доаѓање. Одење е за европски градови, искуства за патувања и совети за заминување во странство. Вклучува пасош на славна личност во секое издание. Пасошот на „Република патници“ има лични информации за тоа лице и за нивното интервју. Доаѓањето е за идејата дека најдоброто од патувањето е враќање дома. Зборува за украсување на домови, готвење, активности што треба да се прават со нашето семејство и написи за да уживаме во нашиот дом подобро.

Име на проектот : Going/Coming, Име на дизајнерите : Catarina Jordão, Име на клиентот : .

Going/Coming Списание

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.