Списание за дизајн
Списание за дизајн
Комплет Кафе

Relax

Комплет Кафе Примарната цел на сетот е да се поттикне негувањето на односите. Таа има за цел да ја врати вековната традиција на пиење кафе заедно во денешниот брз свет. Ансамблот на индустрискиот бетон и нежниот порцелан создаваат необичен контраст и различните текстури се истакнуваат едни со други. Целта на зајакнувањето на односите на множеството се манифестира во комплементарни форми на артиклите. Бидејќи чашите не можат да стојат сами, само кога се ставаат во заедничката лента, сетот за кафе ги поттикнува луѓето да разговараат едни со други додека пијат кафе.

Име на проектот : Relax, Име на дизајнерите : Rebeka Pakozdi, Име на клиентот : Pakozdi.

Relax Комплет Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.