Списание за дизајн
Списание за дизајн
Винарницата

Crombe 3.0

Винарницата Целта на концептот на продавницата за вино во Кром е да им овозможи на клиентите да доживеат целосно нов начин на купување. Основната идеја беше да се започне од изгледот и чувството на еден магацин, на кој последователно додадевме светлина и финост. И покрај тоа што вината се презентираат во нивната оригинална амбалажа, чистите линии на металните рамки сепак обезбедуваат блискост и перспектива. Секое шише виси во рамката во идентична склоност на сомелиерот што би им служел. На решетката од 12 метри се сместени шампањите и шкафовите. По шкаф, клиентите можат безбедно да складираат до 30 шишиња.

Име на проектот : Crombe 3.0, Име на дизајнерите : Five Am, Име на клиентот : FIVE AM.

Crombe 3.0 Винарницата

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.