Списание за дизајн
Списание за дизајн
Миксер За Базени Со Тапа

Straw

Миксер За Базени Со Тапа Дизајнот на миксер за басен Строу е инспириран во тубуларни форми на млади и забавни сламки за пиење кои доаѓаат со освежителен пијалок во текот на летото или топол пијалок во зима. Со овој проект сакавме да создадеме објект на современ, растрчан и забавен дизајн истовремено. Претпоставувајќи го сливот како контејнер, првичната идеја има за цел да ја нагласи тапа како контакт елемент со корисникот, исто како и сламките за пиење да бидат контакт-точка со пијалок.

Име на проектот : Straw, Име на дизајнерите : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Име на клиентот : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Миксер За Базени Со Тапа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.