Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лого

Samadara Ginige Personal Identity

Лого Личниот идентитет (лого) на Самадара Гинге е симбол на едноставност и софистицираност. Стилскиот монограм што ги вклучува нејзините иницијали „и“ и „г“ е претставен во многу галерии и статии. Во нејзиното лого нацртано со една линија, двете букви се креативно поврзани и испреплетени откривајќи ги нејзините имагинативни дизајн вештини со допир на женственост. Самадара е и дизајнер, како и развивач. Целокупниот дизајн нè потсетува на симболот на бесконечноста што ја прикажува нејзината способност да испорача решенија од крај до крај од дизајн до развој.

Име на проектот : Samadara Ginige Personal Identity, Име на дизајнерите : Samadara Ginige, Име на клиентот : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Лого

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.