Списание за дизајн
Списание за дизајн
Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Ова е биро календар изработен со пресечен дизајн кој содржи сезонски мотиви на исклучително втиснување. Врвот на дизајнот е кога се прикажува, сезонските мотиви се поставени под агол од 30 степени за најдобро гледање. Оваа нова форма ја изразува романтичноста на NTT COMWARE за генерирање нови идеи. Мислата се дава на функционалноста на календар со многу простор за пишување и владеечки редови. Добро е за брзо прегледување и лесен за употреба, обезмастување со оригиналност што го издвојува од другите календари.

Име на проектот : NTT COMWARE “Season Display”, Име на дизајнерите : Katsumi Tamura, Име на клиентот : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Календар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.