Списание за дизајн
Списание за дизајн
Урбаниот Логистички Систем

link

Урбаниот Логистички Систем Линк е синхронизиран урбан логистички систем што ја користи постојната инфраструктура за јавен превоз. Системот овозможува непречена и одржлива дистрибуција на карго во градот. Тоа е мрежа што се поврзува помеѓу центрите за консолидација, местата за складирање во соседството и локалните бизниси со помош на флота на роботски, електрични возила. Следејќи автобуси и трамваи, возилата се движат низ градот без да се меша сообраќајот. Системот „Линк“ ги скратува растојанијата на дистрибуција, со што се намалува потребата за камиони и се отвораат алтернативи за испорака за последната половина милја.

Име на проектот : link, Име на дизајнерите : Ayelet Fishman, Име на клиентот : Ayelet Fishman.

link Урбаниот Логистички Систем

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.