Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дрвена Игра

BlindBox

Дрвена Игра BlindBox е дрвена игра која комбинира загатки со мемориски игри и ги зајакнува чувствата како слушање и допирање. Тоа е пресврт базирана игра за двајца играчи. Играчот кој собира свои мермерки пред да победи другиот играч. Хоризонталните фиоки се преместуваат од играчите да ги усогласат дупките во средина на нив за да создадат вертикални патеки за паѓање мермери. Играта бара стратешко размислување способности за да го блокира вашиот противник, добра меморија за правилни потези и големо внимание да се направи каде се мермери се преселат во.

Име на проектот : BlindBox, Име на дизајнерите : Ufuk Bircan Özkan, Име на клиентот : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Дрвена Игра

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.