Списание за дизајн
Списание за дизајн
Објекти За Рекреација

Winter under the roof

Објекти За Рекреација Во Астана нема ски активности за олеснување на планина. За планински активности и подготвување да се натпреваруваат во алпско скијање беше измислен објект наречен затворен ски центар. Обезбедува три типа патеки за различни сопственички вештини на скијање. Наменети се залага за гледачите да гледаат спортски настани. Хотел дизајниран за странски спортисти и центар за посетители. На фасадата се одразува идејата за планинскиот клисура мраз покриен со снег. Центарот за поддршка сепак личи на мраз. Идејата за таков центар чија цел е промовирање на скијање во Казахстан.

Име на проектот : Winter under the roof, Име на дизајнерите : Ozimuk Tatyana, Име на клиентот : The diploma project.

Winter under the roof Објекти За Рекреација

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.