Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

Kalamis Liman Restaurant

Ресторан Ресторанот Каламис Лиман е дизајниран од Атлие Архитектура. За излагање на проектот беше потребен анимиран филм. Целта на анимираниот филм што го подготви Ајхан Гунери Архитекти, беше одразен реализам на ресторан. Фазата на моделирање од 10-дневниот период Ресторан Каламис Лиман, составена од 1600 квадратни 64 секунди анимација до сценарио за рендерирање, е завршена во 800 година часови.Проектна презентација подготвена за анимација, 3dsmax, v-ray програми; Беше користен хармонски 16-јадрен 48 GB рамен dell хардвер за работна станица.

Име на проектот : Kalamis Liman Restaurant, Име на дизајнерите : Ayhan Güneri, Име на клиентот : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Ресторан

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.