Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трговскиот Центар

Fluxion

Трговскиот Центар Инспирацијата на оваа програма потекнува од мравки ридови кои имаат единствена структура. Иако внатрешната структура на ридовите со мравки е многу комплексна, таа може да изгради огромно и нарачано кралство. Ова ја илустрира архитектонската структура за тоа е крајно рационално. Во меѓувреме, во внатрешноста на благодатните лаци на ридовите мравка се гради импозантна палата која се чини дека е исклучителна. Затоа, дизајнерот ја користи мудроста на мравката за повикување да изгради и уметнички и добро изграден простор, како и мравки.

Име на проектот : Fluxion, Име на дизајнерите : Zhipeng Kang, Име на клиентот : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Трговскиот Центар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.