Списание за дизајн
Списание за дизајн
Тоа Е Aидна Wc Тава

SEREL Purity

Тоа Е Aидна Wc Тава Додека чистата тоалетна чинија влегува во доминација на меките транзиции, таа исто така остава едноставни и минимални ветре во околината. Не само што тој влијае врз неговиот корисник со својата естетика, туку се среќава и со чистота и невиност и ја почитува природата. Општ пристап во дизајнот на сет на капакот на седиштата на лесен расклоплив, комплетен механизам за заклучување сетови на тоалетите, е копчињата за контрола на функцијата што треба да се вметнат во внатрешниот дел од сетот на капакот. Копчињата со кои се контактира корисникот се поставени на местата кои се најтешки за валканост, така што ова дава дополнителна предност во однос на хигиената.

Име на проектот : SEREL Purity, Име на дизајнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиентот : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Тоа Е Aидна Wc Тава

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.