Списание за дизајн
Списание за дизајн
Масичката За Кафе

Fallen Bird

Масичката За Кафе Исто како Имануел Кант, започнувам од естетска идеја што ја дава мојата работа нејзината душа. Следам секогаш на свој начин: интуитивно, емотивно и свесно вклучена во одредена тема. Триаголниците во (Е) движење е приказна која започнува од цврста геометриска форма, рамностран триаголник, првиот што не ги поддржуваат точките да се сече Дестилира различни форми што можат да послужат како дизајни за столици, табели итн., Но исто така да бидат обработени во апстрактни геометриски ентитети кои функционираат како визуелна уметност

Име на проектот : Fallen Bird, Име на дизајнерите : André Verroken, Име на клиентот : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Масичката За Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.