Списание за дизајн
Списание за дизајн
Масичката За Кафе

Prism

Масичката За Кафе Призма е табела што раскажува приказна. Без разлика каков агол ја гледате оваа табела од неа, ќе ви покаже нешто ново. Како призма осветлување на призмата - оваа табела зема линии на боја, излегувајќи од една лента и ги трансформира низ нејзината рамка. Со ткаење и извртување на нејзината линеарна геометрија, оваа табела се трансформира од точка во точка. Лавиринтот на мешање на бои создава површини што се спојуваат заедно за да формираат целина. Призма има минимализам во својата форма и функција, но комбиниран со сложена геометрија во рамките на тоа, открива нешто неочекувано и се надевам нешто неразбирливо.

Име на проектот : Prism, Име на дизајнерите : Maurie Novak, Име на клиентот : MN Design.

Prism Масичката За Кафе

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.