Списание за дизајн
Списание за дизајн
Сообраќаен Сигнал

Don Luis

Сообраќаен Сигнал „Многу земји започнаа со спроведување на политики за поттикнување на одење како важен начин на транспорт. Ризикот за пешаци се зголемува кога дизајнот на автопатите не планира да обезбеди и да обезбеди механизми за контрола на сообраќајот што ги одделуваат пешаците од возилата. Сообраќајните несреќи генерално се проценуваат дека чинат меѓу 1 и 2% од бруто националниот производ “(СЗО). Дон Луис е 3Д сообраќаен сигнал што се врзува за жолтата 2Д линија насликана на тротоарот за да се избегне пешачкиот премин на улицата на различно место до зебра. Направено со социокултурна анализа и не само од естетски упатства.

Име на проектот : Don Luis, Име на дизајнерите : CasBeVilla Team, Име на клиентот : CasBeVilla Team.

Don Luis Сообраќаен Сигнал

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.