Списание за дизајн
Списание за дизајн
Аналогниот Часовник

Kaari

Аналогниот Часовник Овој дизајн се заснова на стандарден аналогни механизми 24 часа (половина час со рака). Овој дизајн е предвиден со две парчиња на лак во облик на лак. Преку нив, се гледаат час и минута за вртење. Часовната рака (диск) е поделена на два сегменти со различни бои кои, ротирачки, означуваат време за AM или PM во зависност од бојата што почнува да биде видлива. Минутната рака е видлива преку поголемиот лак на радиусот и одредува кој слот за минути одговара на бирањата 0-30 минути (лоцирани на внатрешниот радиус на лакот) и слотот 30-60 минути (кој се наоѓа на надворешниот радиус).

Име на проектот : Kaari, Име на дизајнерите : Azahara Morales Vera, Име на клиентот : Azahara Morales Vera.

Kaari Аналогниот Часовник

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.