Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кутија За Подароци

Jack Daniel's

Кутија За Подароци Луксузна кутија за подароци за Виски од Тенеси на Jackек Даниел не е само обична кутија, вклучувајќи шише внатре. Оваа уникатна конструкција на пакети беше развиена за одлична дизајнерска карактеристика, но исто така и за безбедно доставување шише во исто време. Благодарение на големите отворени прозорци што можеме да ги видиме низ целата кутија. Светлината што доаѓа директно низ полето ја истакнува оригиналната боја на виски и чистотата на производот. Иако двете страни од кутијата се отворени, торзивната вкочанетост е одлична. Подарокот е целосно направен од картон и е полн мат ламиниран со топло печат и втиснување елементи.

Име на проектот : Jack Daniel's, Име на дизајнерите : Kantors Creative Club, Име на клиентот : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Кутија За Подароци

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.