Списание за дизајн
Списание за дизајн
Автоматски Терминал За Имиграција

CVision MBAS 2

Автоматски Терминал За Имиграција МБАС 2 беше дизајниран да му пркоси на природата на безбедносните производи и да ги минимизира заплашувањата и стравот од технолошки и психолошки аспекти. Неговиот дизајн повторно ги толкува познатите елементи на домашниот компјутер за да обезбеди изглед пријателски за корисниците на руралните граѓани околу границата на Тајланд. Глас и визуелни сликички на водичот на екранот, за прв пат, корисниците чекор по чекор низ процесот. Двојниот тон на боја на подлогата за печатење со прсти јасно означува зони за скенирање. МБАС 2 е единствен производ кој има за цел да го промени начинот на кој ги надминуваме границите, дозволувајќи им на повеќе јазици и пријателско недискриминирачко корисничко искуство.

Име на проектот : CVision MBAS 2, Име на дизајнерите : Prompong Hakk, Име на клиентот : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Автоматски Терминал За Имиграција

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.