Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шише

La Pasion

Шише Ова е рачно изработен предмет дизајниран од Артуро Лопез, еден од членовите на екипажот во Студио Ксакикс. Тој ја доби идејата за шишето кога виде едно дрво кое изгледа како двојка да се гушка едни со други, а тоа го натера да размисли како најблиските стануваат еден кога се држат едни со други со „pasión“. Стаклото што се користи при креирање на парчето е рециклирано 95%, како и сите стакло што се користат во Студио Xaquixe. Печките што се користат во студиото се направени од екипажот и се хранат со органски отпад, како што се отпадно растително масло или преработка на биомаса, за да станат метан гас.

Име на проектот : La Pasion, Име на дизајнерите : Studio Xaquixe, Име на клиентот : Studio Xaquixe.

La Pasion Шише

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.