Списание за дизајн
Списание за дизајн
Универзитетското Кафе

Ground Cafe

Универзитетското Кафе Новото кафе „Земјата“ служи не само за создавање социјална кохезија меѓу факултетите и студентите од инженерското училиште, туку и за поттикнување на интеракција помеѓу и помеѓу членовите на другите оддели на Универзитетот. Во нашиот дизајн, ние го ангажиравме необработениот бетонски волумен на некогашната семинарска просторија со поставување палета на штици од ореви, перфориран алуминиум и расцеп на мразот над wallsидовите, подот и таванот на просторот.

Име на проектот : Ground Cafe, Име на дизајнерите : Bentel and Bentel Architects/Planners, Име на клиентот : Yale University.

Ground Cafe Универзитетското Кафе

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.