Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лого Дизајн

Buckets of Love

Лого Дизајн Дизајн за социјално претпријатие во Пном Пен (Алма кафе) што им помага на сиромашните преку кампањата „Buckets of Love“. Со донирање на мала сума, корпа што содржи храна, масло, потреби им се донира на сиромашните селани на кои им е потребна. Споделете го дарот на убовта. Тука идејата беше едноставна, во која беа прикажани кофи полни со графички срца кои ја отсликуваат loveубовта. Со тоа што се прикажува како излева, означува туширање на сиромашните со потребната убов. Кофата носи смешко лице што светнува не само приемникот, туку и испраќачот. Мал гест на убовта оди далеку.

Име на проектот : Buckets of Love, Име на дизајнерите : Lawrens Tan, Име на клиентот : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Лого Дизајн

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.