Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

La Chaise Impossible

Стол Атрактивен чист дизајн. „Невозможниот стол“ стои на само две нозе. Лесен е; 5 до 10 кгр. Сепак, силен за поддршка до 120 кгр. Едноставно е за производство, убава, стабилна, вечна, нерѓосувачка, без завртки и без нокти. Модуларен е за неколку позиции и различна употреба, уметничко дело, карпи, забавно е, тотално рециклирано и еко-пријателско, изработено од цврсто дрво и алуминиумски цевки, дизајнирани да траат вечно. (Структурата може да биде изработена од различни материјали како пластика, метали или бетон за јавни места. Седиштето во текстил или кожа)

Име на проектот : La Chaise Impossible, Име на дизајнерите : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Име на клиентот : LeThermidor.

La Chaise Impossible Стол

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.