Списание за дизајн
Списание за дизајн
Масичката За Кафе

Papillon

Масичката За Кафе Папилон е скулптурална, но сепак функционална кафе-маса која решава употреба и чување на маси или распоред на книги и списанија на лесен и елегантен начин. Едно, рамниот елемент е комбиниран во просторна структура, што треба либерално да се става под стаклената топка, со што се обезбедува склоен простор за складирање кој секогаш ја носи својата содржина во лабава состојба. Додека се празни, придружните елементи ги евоцираат лисјата и отворените книги во случајна хармонија што само суптилно се мутира преку материјата за читање што се натрупува внатре.

Име на проектот : Papillon, Име на дизајнерите : Oliver Bals, Име на клиентот : bcndsn.

Papillon Масичката За Кафе

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.