Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Училиштата

Ipek University

Внатрешен Дизајн На Училиштата Површина од 16500 м2 со подготвително училиште, вкупно 7 продавници и во засилувач, часови, простории за состаноци, канцелариски кат, предавални, 2 кафулиња и фоаје каде е дизајнирана структура. Севкупно, усвоен е влез во приземјето и дел од кафеаната, што е распространето, градејќи на секој кат од просторот за галерија, создавајќи различни слоеви што прават разлика во перцепцијата помеѓу сите нивоа на дизајнерски пристап.

Име на проектот : Ipek University , Име на дизајнерите : Craft312 Studio, Име на клиентот : Craft312 Studio.

Ipek University  Внатрешен Дизајн На Училиштата

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.