Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан За Јапонски Котлети

Saboten Beijing the 1st

Ресторан За Јапонски Котлети Ова е јапонски ланец на ресторани за готвење наречен „Саботен“, првиот предводник на ресторанот во Кина. Деформацијата на нашата традиција и добрата локализација се неопходни со цел да се направи јапонската култура полесно да биде прифатена од странските земји. Овде, гледајќи ги идните визии за ланец на ресторани, направивме дизајни што ќе станат корисни прирачници кога ќе се проширите во Кина и во странство. Тогаш, еден од нашите предизвици беше да го сфатиме правилното разбирање на „јапонските слики“ што ги сакаат странците. Главно се фокусиравме на „традиционалната Јапонија“. Ние вложуваме напори како да го вклучиме.

Име на проектот : Saboten Beijing the 1st, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : Saboten.

Saboten Beijing the 1st Ресторан За Јапонски Котлети

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.