Списание за дизајн
Списание за дизајн
Урбано Осветлување

Herno

Урбано Осветлување Предизвик на овој проект е да се дизајнира урбано осветлување во склад со околината на Техеран и да се повикува на граѓаните. Оваа светлина беше инспирирана од Кулата Азади: главниот симбол на Техеран. Овој производ е дизајниран да ја осветли околината и луѓето со топла емисија на светлина и да создадат пријателска атмосфера со различни бои.

Име на проектот : Herno, Име на дизајнерите : Mohsen Noroozi, Име на клиентот : egg plus.

Herno Урбано Осветлување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.