Списание за дизајн
Списание за дизајн
Другар Светилка

Golden cuboids

Другар Светилка Златните кубоиди од Гобо се направени во концедерација на хармонијата. Полиедроните, напнатоста и златниот однос заземаат централна позиција во овој дизајн. тоа лежи клучот за убавината и некој вид конзистентност што се наоѓа во моќта на златните кубоиди. Оваа суспензија на тела функционира на систем на макара. Може да трае многу различни форми што ги филтрираат светлосните зраци и затоа можат да се облекуваат просторија во сенки и чисти и разновидни линии. Чистотата и осветлувањето се засилуваат со леснотијата на користените материјали.

Име на проектот : Golden cuboids, Име на дизајнерите : Nicolas Brevers,, Име на клиентот : Gobo.

Golden cuboids Другар Светилка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.