Списание за дизајн
Списание за дизајн
Бутик Хотел

108T Playhouse

Бутик Хотел 108T Playhouse е бутик хотел кој нуди преглед на начинот на живот во Сингапур. Наполнети со игриви дизајн елементи кои се чувствуваат, гостите можат да научат за наследството, историјата и културата на Сингапур. Ги чека автентично искуство, бидејќи апартманите се дизајнирани да живеат, не само за да ја поминат ноќта. Дестинација сама по себе, 108Т Плејхаус ги поздравува гостите да остануваат во нејзините простории и да доживеат како да живеат, работат и играат сите на едно место - феномен што е сè почеста во Сингапур со сиромашни земјиште.

Име на проектот : 108T Playhouse, Име на дизајнерите : Constance D. Tew, Име на клиентот : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Бутик Хотел

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.