Списание за дизајн
Списание за дизајн
Бутик Хотел

108T Playhouse

Бутик Хотел 108T Playhouse е бутик хотел кој нуди преглед на начинот на живот во Сингапур. Наполнети со игриви дизајн елементи кои се чувствуваат, гостите можат да научат за наследството, историјата и културата на Сингапур. Ги чека автентично искуство, бидејќи апартманите се дизајнирани да живеат, не само за да ја поминат ноќта. Дестинација сама по себе, 108Т Плејхаус ги поздравува гостите да остануваат во нејзините простории и да доживеат како да живеат, работат и играат сите на едно место - феномен што е сè почеста во Сингапур со сиромашни земјиште.

Име на проектот : 108T Playhouse, Име на дизајнерите : Constance D. Tew, Име на клиентот : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Бутик Хотел

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.