Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шал

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Шал Оригиналниот состав на традиционалните руски митолошки слики, Сирин и Алконост, е отпечатен на 100% свилени марами (сериграфија, 11 бои). Сирин бил обдарен со волшебни одлики на заштитна природа, убавина, среќа. Алконост е птица на зората ги контролира ветерот и времето. „На океанското море, на островот Бујан, стои влажен јак даб“. Од двете птици, градејќи го своето гнездо во дабот, започна нов живот на Земјата. Дрвото на животот стана симбол на животот и , заштита на двете птици, симбол на добро, благосостојба и семејна среќа.

Име на проектот : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Име на дизајнерите : Ekaterina Ezhova, Име на клиентот : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Шал

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.