Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хотел, Резиденции, Бањата

Hotel de Rougemont

Хотел, Резиденции, Бањата Посветен на интересна меѓународна муштерија, дизајнот на хотелот де Ругемонт мораше да најде заедничка основа помеѓу традиционалниот стил на швајцарската вила и современото луксузно одморалиште. Инспирирани од околната природа и од локалната архитектура, ентериерите се дизајнирани да го пренесат духот на алпското гостопримство, откривајќи ја традицијата со избалансирана комбинација на стара и нова. Автентичните природни материјали и традиционалното занаетчиство имаат чист дизајн, каде што обичајните детали и софистицираните тела за осветлување и завршуваат изразуваат недоволно чувство за елеганција.

Име на проектот : Hotel de Rougemont, Име на дизајнерите : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Име на клиентот : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Хотел, Резиденции, Бањата

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.