Списание за дизајн
Списание за дизајн
Центарот На Вниманието

Thor

Центарот На Вниманието Тор е ЛЕР центарот на вниманието, дизајниран од Рубен Салдана, со многу висок флукс (до 4.700Lm), потрошувачка од само 27W до 38W (во зависност од моделот), и дизајн со оптимално термичко управување што користи само пасивна дисипација. Ова го прави Тор да се истакне како единствен производ на пазарот. Во рамките на својата класа, Тор има компактни димензии бидејќи возачот е интегриран во ламиналната рака. Стабилноста на нејзиниот центар за маса ни овозможува да инсталираме колку што сакаме Тор колку што сакаме, без да предизвикаме навалување на патеката. Тор е ЛЕР центарот на вниманието идеален за околини со силни потреби на светлечки флукс.

Име на проектот : Thor, Име на дизајнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиентот : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Центарот На Вниманието

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.