Списание за дизајн
Списание за дизајн
Обетката

Night Light

Обетката Идејата за парче фосфоресцентен накит што светнува и светнува во мракот беше инспирирана од биолуминиумската риба на бездната риба. Овие видови риби живеат во длабочините на океанот, па дури и во тотална темнина, тие се прават себеси видливи и привлечни за спротивниот пол преку нивната мистериозна способност да се осветлат самите. Со ова исклучително уметничко дело, има намера да им даде можност на жените да блеснат дури и во текот на ноќта.

Име на проектот : Night Light, Име на дизајнерите : Gabriel Juliano, Име на клиентот : Gabriel Juliano.

Night Light Обетката

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.