Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционален Малтер

Lab

Мултифункционален Малтер Овој проект сака да создаде и генерира чувства и мисли за односите помеѓу индустријата и природата. LAB носи и лесен и стилски начин за култивирање на затворен растенија. Корисниците можат да ја конфигурираат нејзината големина за да одговараат на различни области, а неговите светла им овозможуваат на растенијата да бидат во простори со недоволно природни извори на светлина. Тоа е модуларна структура која им овозможува на корисниците да си играат со различни конфигурации на стаклени садови, кои можете да ги користите како засадувачи или извори на светлина. Дизајнот смета за контејнери за терариуми, хидропоника и за традиционален начин на одгледување.

Име на проектот : Lab, Име на дизајнерите : Diego León Vivar, Име на клиентот : Diego León Vivar.

Lab Мултифункционален Малтер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.