Списание за дизајн
Списание за дизајн
Логото

Wanlin Art Museum

Логото Бидејќи музејот на уметноста Ванлин се наоѓаше во кампусот на универзитетот Вухан, нашата креативност требаше да ги одрази следниве карактеристики: Централна точка за состаноци студентите да ја почитуваат и ценат уметноста, притоа да содржат аспекти на типична уметничка галерија. Исто така, мораше да се појави како „хуманистички“. Бидејќи студентите на колеџ стојат на почетната линија од нивните животи, овој уметнички музеј делува како почетно поглавје за студентите за уметничко ценење, а уметноста ќе ги придружува цел живот.

Име на проектот : Wanlin Art Museum, Име на дизајнерите : Dongdao Creative Branding Group, Име на клиентот : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Логото

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.