Списание за дизајн
Списание за дизајн
Логото

Mr Woo

Логото Г-дин Ву има двојно значење: Првата намера е залог за самореализација, што се гледа во Зен. Друг аспект е генералниот став кон животот, како и во „правењето (вистинскиот) избор“. Во овој дух, човек избира што сака или сака. Г-дин Ву на луѓето им остава впечаток дека реализираат нечие, со доверба, образовани, култивирани и хумористични. Како резултат на тоа, беше направена г-дин Ву, маскота, кој е хумористичен, самоуверен и брилијантен. Г-дин Ву ги потсетува луѓето на сечење печат - традиционална форма на уметност што потекнува од Кина - изразувајќи ја кинеската естетика и култура.

Име на проектот : Mr Woo, Име на дизајнерите : Dongdao Creative Branding Group, Име на клиентот : Mr. Woo.

Mr Woo Логото

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.