Списание за дизајн
Списание за дизајн
Постер

County Fair Charity Fundraiser

Постер Коктели против ракот е домаќин на годишен настан за прибирање финансиски средства за собирање донации за своите корисници. Темата за настанот во 2015 година беше окружна фер. Овој постер во боја од два свила, обесен во градот и ги покани гостите да научат плоштад танц и коктели за затоплување на цревата за голтка за добра причина. Дизајнот упатува на гроздобер индиго Бандана и го вклучува симболот на лентата за подигнување на свеста во печатењето.

Име на проектот : County Fair Charity Fundraiser, Име на дизајнерите : Kathy Mueller, Име на клиентот : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Постер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.