Списание за дизајн
Списание за дизајн
Безжични Звучници

FiPo

Безжични Звучници FiPo (скратена форма на „Огнена моќност“) со својот дизајн кој привлекува очигледно се однесува на длабоко навлегување на звукот во клетките на коските како инспирација за дизајн. Целта е да се произведе висока моќност и квалитетен звук во телесната коска и клетките од неа. Ова му овозможува на корисникот да го поврзе звучникот со мобилен телефон, лаптоп, таблети и други уреди преку Bluetooth. Аголот на поставување на звучникот е дизајниран во однос на ергономските стандарди. Покрај тоа, звучникот е способен да се одвои од стаклената основа, што му овозможува на корисникот да го наполни.

Име на проектот : FiPo , Име на дизајнерите : Nima Bavardi, Име на клиентот : Nima Bvi Design.

FiPo  Безжични Звучници

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.